Wie is Tom?

That Guy From Rotterdam-TomAls Tom reis ik de wereld rond. Wat mij betreft verdient iedereen het om zoveel mogelijk van de wereld te zien. Ik ben er namelijk van overtuigd dat de wereld daar beter van wordt. Als je doet waar je gelukkig van wordt, zullen anderen daar ook gelukkig van worden. Met That Guy From Rotterdam laat ik zien hoe ik eindelijk kon gaan doen wat ik wilde doen. En natuurlijk hoop ik dat jij dat binnenkort ook kunt gaan doen. That Guy From Rotterdam en doe waar je gelukkig van wordt!

Wie is Tom?
Afgestudeerd als copywriter werkte ik jarenlang voor onder meer Bol.com, Intratuin, Specsavers en Rabobank. Op mijn dertigste ben ik begonnen aan de Toneelacademie Maastricht en studeerde enkele jaren later af als theatermaker/regisseur. Ik had van mijn passie mijn werk gemaakt en dus werd het tijd om toe te geven aan die andere gelukzalige bezigheid: reizen. Dat doe ik nu in combinatie met mijn werk als creative director, copwriter, gay traveller en cultuurambassadeur.

Ik ben in de gelukkige omstandigheid om te kunnen zeggen dat ik tot nu alles heb gedaan wat ik wilde doen. Zo maakte ik prijswinnende reclamecampagnes, regisseerde theaterproducties, speelde een (mini)rol in GTST, verkondigde mijn mening in Het Lagerhuis en gaf wekelijks kunst- en cultuurtips op tv en in dagblad Metro. Ik duik, ski, bungeejump, acteer, reis en schrijf over de hele wereld. Als VIP zag ik concerten van Madonna en Lady Gaga, ontmoette wereldsterren binnen 7 dagen nadat ik hun muziek voor het eerst had gehoord en ging gratis naar concerten, theatervoorstellingen en exposities en premières. Tijdens één van mijn reizen overleefde ik drie levensbedreigende situaties, ging gratis op vakantie en heb zelfs mijn baas laten betalen voor een heerlijke trip naar de filmstad Cannes. Ik heb voor joker gestaan in een candid camera-programma en was 3 jaar beroepsmilitair. Het lijkt bijna te fantastisch om waar te zijn, maar ik kan je vertellen dat mijn leven niet altijd rozengeur en manenschijn is geweest.

Gelukkig heb ik ontdekt hoe je gelukkig kunt worden door te doen waar je zin in hebt. Ik doe alleen nog de dingen die ik zelf leuk vind, zonder dat dat ten koste mag gaan van andermans geluk. Omdat die formule voor mij nu al bijna 10 jaar werkt, heb ik besloten die kennis te gaan delen. That Guy From Rotterdam.com is daarvan een voorbeeld. Tom is overigens een afkorting voor The Other Me; de andere kant van mijzelf. Wil je plekken bezoeken waar ik ben geweest, check dan ook mijn Tripadvisor-profiel. Ik vind het natuurlijk leuk als je mij ook leuk vindt. Dat kan via m’n Facebook-pagina , door me te volgen via Twitter of een kijkje te nemen in mijn leven van alledag op Instagram.

Wil je meer weten over dit blog, mogelijkheden om te adverteren of sponsored stories, stuur dan een mail naar tom@thatguyfromrotterdam.com

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Geverifieerd door MonsterInsights