gay travel curacao beach

December is bij uitstek de maand om terug te kijken op het afgelopen jaar, maar laat ik eerst eens beginnen met een terugblik op november 2014.

Mijn terugkijk-kalender van dit jaar is een persoonlijk succes geweest. Ik kwam erachter dat ik vaker op vakantie ga dan ik dacht, en ook dat ik stiekem iets meer aan sport zou moeten doen. Qua bloggen is de terugkijk-kalender een leerzame ervaring; door terug te kijken weet ik wat jullie graag lezen. Zo bleek vorige maand dat ‘Het verschil tussen Rotterdammers en Amsterdammers‘ het erg goed deed, in november was het vooral de internationale variant daarop die erg populair bleek. Maar ook de reisartikelen zijn populair. Net als artikelen over mooie mannen. Natuurlijk blijf ik schrijven over de dingen die ik zelf het leukst vind, maar het is wel fijn om te weten dat jullie dat weten te waarderen. En ik sta altijd open voor suggesties! Maar nu eerst de hoogtepunten van november 2014!

meest sexy danser Daniel Montero Real

November 2014

Afgelopen maand bleek het Engelstalige artikel ‘Why tourists love Rotterdam‘ razend populair. Bezoekers vanuit de hele wereld lazen het artikel en blijkbaar zorgden hun ‘likes’ ook voor veel nieuwe lezers. Ook bleken de Thaise restaurants in Rotterdam in trek bij deze lezers. Terwijl het buitenland erg geïnteresseerd leek in Rotterdam, was ik zelf juist gefocust op het buitenland. Ik bezocht Travelpressentation14, bezocht een persevent van de Italiaanse Kamer van Koophandel en één over het Caribisch gebied. Een en ander had te maken met het feit dat ik me met That Guy From Rotterdam meer zal richten op No Nonsende Happiness en gay travel. Kortom: alles waarvan ik blij word en met name dus reizen. En hetero-lezers hoeven niet bang te zijn; ik blijf straight-friendly.

Curaçao, cocktails en sexy dansers

Vakantie-hoogtepunt van de maand was dan ook Curaçao. Ik schreef al ‘zonvakantie: Curaçao in 3 highlights‘ en ‘9 dingen die Curaçao onvergetelijk maken‘ en de komende tijd kun je ook nog blogposts verwachten over Gay Curaçao en het fantastische hotel waar ik mocht verblijven: het Floris Suite Hotel. Op Curaçao heb ik natuurlijk een aantal cocktails geprobeerd, maar voor ‘Cocktails with a view‘ ging ik ook naar The Boundary in Londen. Omdat ik de afgelopen maand ook weer een paar keer het theater in ben gedoken, kwam ik op het idee om de ’10 meest sexy dansers van Nederland’ op te sommen. Zelfs als je niet van dans houdt, zijn ze een goede reden om een avondje naar het theater te gaan. Ik kreeg wel een aantal mails van mensen (toevallig ook vaak dansers) die zich niet helemaal konden vinden in de lijst, maar ja, het is een subjectieve top 10, nietwaar?

floris suite hotel outdoor

Nieuw op That Guy From Rotterdam

Bloggen is voor mij een uitlaatklep, maar ook een continue zoektocht naar wat ik jou -als lezer- wil bieden. Doordat ik steeds meer bloggers persoonlijk leer kennen, heb ik besloten om vaker samen te werken met andere bloggers. She&Me is daarvan een eerste voorbeeld: een column-correspondentie tussen mijzelf en SheelaghMairi over geluk, bloggen en mannen. Ook zal ik je steeds vaker een inkijkje geven in de dingen die mij gelukkig maken; of dat nou de serie Nashville, de handzeep van Aesop of de discobal van Ikea is. Waarom? Gewoon omdat ik vind dat geluk in kleine dingen kan zitten en er al genoeg websites zijn waar je uitgebreide selfhelp-tutorials kunt vinden.

Aesop handwash happy hands

Zo, je bent nu weer helemaal bij. Klaar voor de decembermaand?

Ik ben benieuwd waarvan jij gelukkig wordt deze maand!