live like tom praag city vriew

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om te stoppen met ThatGuyFromRotterdam. Ik miste de drive om nieuwe artikelen te schrijven, had geen idee meer wie ik ermee inspireerde en ik kreeg er zelf ook weinig energie meer van. Het begon eigenlijk met m’n afscheid van Facebook.

Hoe minder ik op social media bezig was, hoe minder zin ik kreeg in het delen van van reisverhalen. Lange tijd dacht ik dat m’n drive terug zou komen. Maar dat gebeurde niet. De reizen die ik maakte waren heerlijk. Het schrijven was nog steeds heerlijk. Het maken van foto’s was ook leuk. Maar alles omzetten in leuke posts, met de juiste keywords, de juiste tags en met de begeleidende poeha om de artikelen onder ieders aandacht te brengen; het begon steeds meer als werk te voelen. Dat was ooit zelfs de bedoeling, toen ik begon. Een nieuwe liefde, een nieuwe baan: het leven gooide me mooie nieuwe dingen toe en daarmee verdwenen de plannen om als digitale nomad de wereld te veroveren steeds meer naar de achtergrond.

Daarom heb ik besloten om er voorlopig maar helemaal mee te stoppen. Er komen ongetwijfeld weer nieuwe ideeën en inspiratiebronnen op m’n pad. En m’n blog heeft me ook mooie dingen gebracht. De leuke reizen en contacten natuurlijk, maar ook Burgers & Buitenlui. Daarmee wandelen we nog steeds elke maand en dat blijf ik voorlopig ook doen.

De Hamburgertest is ook zo’n fraai succesverhaal. Daar stop ik ook mee. Het was een mooi avontuur, jullie waren me dierbaar. En nu is het tijd voor iets nieuws. Het gaat jullie goed!