blog column she and mee sheelagh liveliketom

In de rubriek She & Me verwonderen bloggers Sheelagh & Tom zich over zichzelf, elkaar en de rest van de wereld. ‘Gelukkig zijn’ is namelijk heel verwarrend. 

Adults Only

Me Een gay-friendly hotel vinden in de Carïben is nog niet zo makkelijk. Maar we hebben er nu één gevonden. Het is een Adults Only hotel. Het eerste dat ik daarbij dacht was: ‘fijn, geen jengelende kinderen bij het zwembad’. Maar mijn hetero-vrienden denken bij ‘Adults Only’ gelijk een swingers en orgies. Moet ik me zorgen maken, denk je?

She Ha! Grappig dat je dat zegt. Ik dacht ook meteen aan kinky taferelen in de hotelbar en aan het zwembad.  Toen ik verder dacht kwam ik ook op de geen-jengelende-kinderen-bij-het-zwembad-gedachte, en dat kan best chill zijn. Of je je zorgen moet maken? Geen idee. Heb je iets met swingers en orgies?

Me Kinky taferelen aan het zwembad, dat lijkt me heel ranzig. Dat je dan een bommetje wilt maken en uitglijdt over het pleziervocht van iemand anders. Nee, dank je. En trouwens, het is mixed audience. Dus er zijn ook heterostellen en lesbische koppels. Nu weet ik dat veel vrouwen flexitariër zijn, maar ik zie mezelf nog niet tussen twee gummende vrouwen zitten. Overigens heb ik wel een zwak voor jonge (lees 30-er) papa’s. Als je het zo bekijkt, is zo’n adult-only hotel natuurlijk helemaal niet handig. Heb jij al plannen voor je honeymoon eigenlijk?

She Mij ook! Bahbahbah. Je hebt het ook wel erg ranzig omschreven… En flexi-what? Ik als vrouw hoef dat ook niet te zien. Thank you very much. Voor de honeymoon staat een verre tropische bestemming op het programma. Mexico of Thailand ofzo. Zin in! Dankzij jou ga ik de adults only hotels vermijden. Dealen we wel gewoon met schreeuwende kinderen. Of laat me anders eerst weten hoe het jou bevalt! Als het voornamelijk homo’s zijn vind ik dat voor mezelf ook weer niet geweldig. Trouwens, ken je de Instagram-pagina dilfs of Disneyland al? Perfect als je van hot young dads houdt, en nog beter als je net als ik ook een Disney-fan bent.

Me Toch grappig, dat ik dus die associatie totaal niet had bij Adults Only. Daar waren echt hetero’s voor nodig, om zoveel ranzigheid eruit te krijgen. I’ll keep you posted over ons verblijf, want vooralsnog zie ik vooral rust, culinaire kwaliteit en een goede fitnesszaal ipv ballenbak & kinderclub voor me. Als ze dat nou eens in Disneyland zouden doen, dan was het vast rendabeler geweest. Die Instagram-pagina is overigens heerlijk he? Als jij dan gewoon gaat dealen met die kids in jouw hotel, dan laat ik die papa’s wel even in onze gym, afgesproken?

Wil je weten hoe het uiteindelijk was in het Adults Only hotel, lees dan: ‘Eindelijk rust in een adults only hotel‘.