thug lego middle finger fukkit list

Vorig jaar rond deze tijd heb ik een fukkit list gemaakt en wonderbaarlijk genoeg heb ik me er zonder enige moeite aan kunnen houden. Daarom ook dit jaar weer een fukkit list met dingen waar ik komend jaar gewoon sch**t aan ga hebben. Maar ik ben ook vooral benieuwd wat er op jouw lijstje staat. 

hot guy middle finger

Fuck it

Op mijn fukkit list 2015 stonden onder meer het lekker vinden van pangasius, skinny jeans dragen en superfoods eten. Ik ben er radicaal mee gekapt. De frustratie die me dat heeft bespaard, heb ik dit jaar helemaal kunnen steken in leuke dingen: ‘meer vrije tijd krijgen van mijn baas‘, ‘vaker voordelig op vakantie‘ en het vinden van de goedkoopste vluchten. Aangezien me dat goed is bevallen, heb ik ook voor dit jaar weer een fukkit list.

Fukkit list 2016

De dingen die ik komend jaar niet meer ga doen, niet meer ga proberen of gewoon helemaal oversla komen op mijn fukkit list. Het lijstje is best kort, aangezien ik teveel al wel heb gedaan 😉 Ook qua bloggen heb ik besloten wat zaken op de fukkit list te zetten. Ben je er klaar voor, hier komt ‘ie:

 • Verjaardag overslaan
  • Ik deed het uit een soort gewoonte, maar nadat mijn vrienden me dit jaar hebben verrast met een surpriseparty, ga ik komend jaar m’n verjaardag NIET overslaan.
 • Fashionably late
  • Dit wordt de moeilijkste, omdat ik steevast 10 minuten te laat aankom, zelfs als ik op tijd wegga. Ik ga er mee stoppen. Vanaf 2016 ben ik stipt op tijd.
 • Six pack
  • Dit jaar ben ik gestopt met fitness. Daar wijd ik binnenkort een apart artikel aan, maar voorlopig volstaat het om te zeggen dat ik niet meer streef naar een sixpack.
 • Social scheten
  • Alles moet maar gedeeld, geliket, en gescharet worden tegenwoordig. En dat is ook leuk (moet je eens doen met dit artikel bijvoorbeeld LOL) Maar elke scheet via alle sociale kanalen de wereld insturen gaat op mijn fukkit-list. Ik laat alleen nog scheten in het fysieke bijzijn van anderen.
 • Flut freebies 
  • Als gay travel blogger krijg ik om de haverklap uitnodigingen om producten te proberen en langs te gaan op plekken waar te weinig mensen komen. Ik sla dat steeds vaker af en in 2016 doe ik het helemaal niet meer. Alleen dingen waar ik zelf op zit te wachten krijgen mijn aandacht. De rest mag naar iedereen die er wel blij mee is. Wie wil?
 • Factor 15
  • Sinds ik dit jaar factor 70 heb ontdekt in Las Vegas, ben ik helemaal om! Mijn lijft krijgt niks meer onder de factor 30.
 • Verantwoorde muziek, boeken en kranten
  • Ik heb het hele politiek-correcte spectrum van media inmiddels wel gehad. Ik ga in 2016 gewoon lekker pulp lezen, luisteren en kijken. Tips, iemand?

Nou, dat was ‘m weer! Het lucht al op om het op te schrijven. Daarom ben ik benieuwd:

Wat staat er op jouw fukkit list voor 2016?