Je hebt vast weleens een aankoop gedaan waarvan je zó blij werd, dat je zou willen dansen van geluk. Met mijn meest recente prul ben ik zo ontzettend happy dat ik elke avond sta te dansen. Zelfs tijdens het koken.

De beste aankoop in tijden, vind ik het: de discobal Dansa van IKEA. Je moet er wel even voor langs de kinderkamer-afdeling, maar dan heb je ook wat. Wie had ooit gedacht dat je voor 3 tientjes zoveel blijdschap in huis kon halen? Waarom dat alleen aan kinderkamers voorbehouden zou moeten blijven, begrijp ik eigenlijk niet. IKEA zou deze lamp gewoon standaard op elke afdeling moeten neerzetten. Wie wordt er nou niet blij van een discobal!

In elk geval heb ik ‘m nu in de keuken hangen. Eerst twijfelde ik nog wel of ik daar genoeg lef voor zou hebben, want het is niet erg volwassen natuurlijk. Maar toen dacht ik: ‘voor wie moet ik me schamen dan?’ En een kwartier later was het al feest. Een totaal ander prettig gevoel dan dat ik krijg van bijvoorbeeld mijn Aesop handwash of daglichtlamp, maar desalniettemin de moeite van het vermelden waard!

Wat is jouw meest gelukzalige aankoop van de laatste tijd?