Ken je ze, die foto’s van veel te schattige homo papa’s? Dan bedoel ik niet de daddy’s, maar de echte papa’s. De mannen die hun droom om kinderen te krijgen niet hebben laten varen, omdat het sprookjesboek dat verbood. Juist, die mannen. Waarom staan ze op elke foto zo gruwelijk blij te kijken?

famous two gay dads and their daughters Nikon

Eerst was er de terreur van vriendinnen die elke scheet van hun kroost als nieuwe profielfoto instelden. Die kreeg ik nog snel bij gepraat dat ze ook best wel weer een foto van zichzelf mochten plaatsen. Maar de laatste tijd word ik overspoeld met foto’s van blije homo vaders.

Daar zitten best leuke tussen, papa’s bedoel ik, maar hebben die gasten nou nooit eens een moment dat ze zich niet zo blij voelen? Op woensdagmorgen ofzo, met wallen onder hun ogen omdat het kind de hele nacht heeft liggen kotsen? Of op een ander moment dat ze het even niet meer zien zitten?

cute gay dads bron - www.newnownext.com

-> Meer leuke papa’s met kroost zien, check dan de Instagram-pagina: Dilfs of Disney Land

Ik ben dol op kinderen. En ook op het geluk dat ze hun ouders schenken. Echt waar. Het is ook doodnormaal dat je van zo’n lief klein wezentje alles wilt vastleggen en delen op Facebook. Je mag me er zelfs mee lastig vallen. Maar die eeuwige propaganda van dat Blije Gezin, dat is toch echt wel uit de tijd hoor. 

Please, deel jullie not so cute moments

Ok, als homopapa’s hebben jullie niet urenlang liggen persen om een kinderhoofdje uit je te grote vooranus te duwen. Dat scheelt al gauw 5 jaar smeren met La Mer en ik snap dat je daarom blijer kijkt dan het gemiddelde Center Parcs-gezin. En ook heb je nog genoeg mensen om je heen die je eraan herinneren dat de sportschool nog altijd belangrijker is, dan eindeloos Whatsappen met de andere ouders van je kinds lagere school.

[Tweet “Waarom ik dat wil zien? Omdat ik een realistisch beeld wil hebben van wat me eventueel te wachten staat.”]

Maar toch; er moeten toch wel een paar momenten zijn dat je niet zo schattig op de foto staat? Kom op, maak die selfie voor de muur waarop de kleine net vol overgave je coq au vin heeft uitgesmeerd. Of een foto van die sexy polo die nu is verknipt tot nieuwe outfit van Barbie. Of die dieptrieste foto nadat de traktatie van je kind op de stoep viel, omdat ‘ie het zo nodig zelf wilde dragen.

gay dads bron-chicago.gopride.com
Please give me something! I am waiting. En vooruit, als het echt niet anders kan, doe dan nog  maar een foto van jullie met z’n allen vrolijk op het strand. Die kindjes knip ik er dan zelf wel uit. 😉

Wat vind jij van gay dad’s?