L’Homo 2016 is uit en wat zien ze er lekker uit: Tim Hofman & Jan Versteegh. Tongend in hun zwembroekjes zouden ze de hele oplage in één klap helemaal kunnen uitverkopen. Maar de makers van Linda waren toch bang dat het niet genoeg media-aandacht zou krijgen en zorgden voor een extra relletje: het weg-shoppen van de onderarm van Jan. Tja, waar zou die arm wél zijn heengegaan? En van wie is die hand dan?

l'homo 2016 cover photoshop fail

Toegegeven: ik had nog nooit van Jan en Tim gehoord. Maar het klinkt wel lekker. Als iets uit Volendam. Of iets dat geboren moet zijn in de jaren ’90. En dat laatste is te zien aan de goddelijke lijven.

Het dikke onbesneden lid van …

Op de Facebook-timeline van een vriend werd daarnaast onomwonden verteld over hoe de ene een flink dikke onbesneden lid heeft. Waar een sportschoolabonnementje al niet goed voor is tegenwoordig.

Maar dat de makers van Linda toch nog op zoek waren naar een extra relletje, dat ze met het wegshoppen van een onderarm voor een coverfoto proberen te doen; dat is toch wel heel goedkoop, nietwaar?

-> Ook veel gelezen: Ben jij sexueel racist op Grindr, Scruff en GayRomeo?

Offline photoshoppen

Nou zo goedkoop dus blijkbaar niet. Want heel Nederland heeft het erover, ik incluis. Nou zijn ze natuurlijk ook niet achterlijk bij Linda. en photoshoppen ze er al jaren lustig op los. De naamgeefster laat zichzelf daarnaast regelmatig offline retoucheren bij de plastische photoshopper.

lhomo cover tim en jan zonder onderarm

L’Homo als VR-plaatjesboek

Kortom: de publiciteitsmachine doet z’n werk goed. En geen kwaad woord erover, want voorlopig is het blad in staat om lekkerdere mannen op de cover te krijgen dan Winq en wordt er meer homo-erotiek getoond dat Henk Krol ooit kon dromen.

Wat mij betreft gaat L’Homo volgend jaar integraal als VR-plaatjesboek. Ik heb m’n AH Dinobril nog liggen, dus kom maar op. En dan zoek ik gelijk uit waar die onderarm van Jan bleef, terwijl ik mijn linkerhand in de nek van Tim leg.

Of heb jij een beter idee?