Folsom Street Fair 2015 video trailer Aron Kantor San Francisco vimeo

Eind volgende maand vindt in San Francisco de jaarlijkse Folsom Street Fair plaats. Dit hoogtepunt van de San Francisco Leather Pride Week ontstond in 1984 en is een feest waar leer, BDSM en extravaganza centraal staan.

Folsom Street Fair 2015 video trailer Aron Kantor videostill

Wie bij Leather Pride alleen denk aan beren en ruige mannen, moet onderstaande video zeker even kijken. Deze teaser/ trailer voor de Folsom Street Fair ziet er erg gelikt uit en is een showcase voor de diversiteit waar het festival voor staat. Man, vrouw, transsexueel en alles wat daar tussenin zit, komt aan bod. Net als de variatie in uitdossingen. Maar het leukste vind ik nog de dikke vette knipoog naar musicals en popster-choreografieën.

 

Het filmpje van regisseur Aron Kantor is visueel al net zo’n feest als de Folsom Street Fair zelf. Hij maakte ook het filmpje hieronder, dat is geschoten in The Armory, de filmstudio waar ik tijdens mijn roadtrip USA een bezoek aan bracht. Wil je zelf de porno-studiotour van Kink.com doen, lees dan deze blogpost (incl. pics) over de verrassende studiotour in Californië: The Armory.

De Folsom Street Fair wordt in 2015 gehouden op zondag 27 september, van 11 uur ‘s morgens tot 6 uur ‘s avonds in Folsom Street, tussen 8th en 13th street in San Francisco, CA.

Is de Folsom Street Fair iets voor jou? En wat vind je van dit filmpje?