De tijden dat ik uit pure verveling dagenlang kon struinen over het internet liggen ver achter me. Ik reis, ik schrijf en ik eet de lekkerste hamburgers van Rotterdam en krijg regelmatig de vraag hoe ik dat toch allemaal doe (lees hier hoe ik vaker en voordeliger op reis ga). Toch heb ik ook ook af en toe nog een minuut of 5 over om zinloze linkjes aan te klikken. En dan kom ik best leuke dingen tegen. Zoals ‘Mannen en katten’; een heerlijk fotoblog waarin mannen en katten in soortgelijke poses naast elkaar worden gezet. Het voegt weinig toe aan alle diepere lagen van het bestaan waar ik als Trouw-, NRC Next- of Happinez-lezer naar op zoek ben. Maar gelukkig word ik er wel blij van. Aangezien de kou al veel te lang aanhoudt, hoop ik dat jij er ook een warm gevoel en wellicht zelfs een glimlach krijgt van deze plaatjes. 

des hommes et des chatons tiger

des hommes et des chatons bradley

des hommes et des chatons cute

des hommes et des chatons zw/w

Wil je er meer zien, ga dan naar de Tumblr-pagina van Des Hommes et Des Chatons.

Wat vind jij van mannen en katten?