alohabar Rotterdam terrace hotspot

‘Hotspots Rotterdam’ is momenteel zo hip & happening (zelfs als zoekterm), dat ik dit jaar al meerdere uitnodigingen ontving om mijn eigen stad te (her)ontdekken. En eerlijk gezegd kan ik daar geen genoeg van krijgen. Rotterdam is fantastisch en dat mag iedereen weten. Op uitnodiging van het splinternieuwe Ibis Rotterdam City Centre ontdekte ik samen met 19 andere bloggers nieuwe plekken in de stad. Rotterdamse hotspots die ik zelf nog niet eens (allemaal) kende!

ibis-hotspottour-alohabar

Fietsen met bloggers

Fashionblogger MaryJosie woont deze weken in het nieuwe hotel aan de Wijnhaven. Zij nodigde andere bloggers uit voor een kennismaking met Rotterdam. Hoewel ik onlangs al voor Google City Experts de stad verkende, was ik benieuwd wat ik dit keer voorgeschoteld zou krijgen. Ik schrok dan ook een beetje toen ik de lobby op zaterdagmiddag vol zag zitten met jonge meisjes, die overduidelijk heel veel weten van fashion & make-up. Heel even wilde ik me omdraaien: ik had weinig zin in de opa van het stel te zijn en verwachtte dat ik de hele dag make-upjes zou uitproberen. Gelukkig bleek het tegendeel waar!

ibis-rotterdam-city-centre-hotspottour

Hotspottour

Na een korte introductie werden we in groepen opgedeeld om per fiets op zoek te gaan naar 7 hotspots, die we aan de hand van een envelop met Polaroids moesten zien te vinden. Josie en haar team hadden gelukkig goed nagedacht over de groepsindeling en ik had de mazzel om met de enige andere niet-vrouw in de groep te zitten. Samen met Sandra, Sheelagh en Patrick ging ik op pad. We zijn onderweg ongetwijfeld wat virtuele volgers kwijtgeraakt door de hoeveelheid tweets met de hashtag #ibishotspottour maar lol hadden we wel met het maken van alle selfies.

Check hier de hotspots van deze tour (Hotspots Rotterdam) of lees binnenkort meer over ons verblijf in het hotel! Ben je een foodie of coffee-addict, lees dan mijn posts over de beste burgerbars, de top Thai restaurants of de hipste coffeebars in Rotterdam.

sleelaghmairi liveliketom travelbysan ibis rotterdam city centre