zac efron balcony pic from datalounge-com

Iedere huiseigenaar heeft natuurlijk weleens op AirBNB gekeken om te zien wat zijn of haar buren vragen voor een overnachting. Ik in elk geval wel.

De waarde die mijn buren (en blijkbaar hun gasten) toekennen aan hun soortgelijke woning zegt mij tegenwoordig meer dan de WOZ-waarde die de gemeente toekent aan m’n woning. Die is namelijk steevast te laag om te verbloemen dat de gemeente de WOZ-belasting met 20% heeft verhoogd.

Maar toen ik zag wat mijn overbuurvrouw vraagt voor een nachtje slapen, ontdekte ik gelijk waarom ze zo’n populaire AirBnB heeft. We hebben namelijk een naaktloper in de buurt wonen, die de tijdelijke slapers voorziet van voldoende visuele afleiding om er een comment over achter te laten.

pic source: http://www.jasonhanasik.com/unresolved-images/

In gedachten zag ik de naakte buurman al voor me: een onontdekte hunk die z’n sixpack alleen laat zien als hij zich onbespied waant. In slow-motion komt hij thuis na een dag werken, doet z’n stropdas af en laat langzaam zijn overhemd van z’n lijf glijden. Hij strijkt door z’n haar en besluit na een 30-tal optrek-oefeningen in de deurpost, te gaan douchen om daarna in een joggingbroek op de bank gaan zitten.

-> Ben je op zoek naar gay friendly verhuursites, check dan ook dit artikel over MisterBnB

Gek, maar in die hele fantasie had deze man kleren aan. Bovendien vroeg ik me af hoe het kon dat ik hem nog nooit had gezien. Of was het misschien die iets wat vadsige corporale bal van tegenover?

-> Ontdek het sportritme van de fitste mannen in ‘wanneer zijn de hotties aan het sporten?

Ik besloot de voyeur in mij de kost te geven en ongegeneerd virtueel rond te struinen in het huis van mijn buurvrouw. Ik ontdekte dat haar gasten dolenthousiast zijn over haar gastvrije onthaal, het mandje met brood, het bosje bloemen en de uitgebreide omschrijving van wat er in de stad te doen is. Maar die naakte buurman, waar zien ze die dan?

De foto’s van haar huis lieten precies zien wat de gasten kunnen zien vanaf het balkon en vanuit de woon- en de slaapkamer. Daar ergens moet het dus zichtbaar zijn. Weinig nieuws: alle aangemerkte verdachten kwamen nog steeds in aanmerking.

Dan de comments. Wat vertelden die nog meer? Het bleek dat de naaktloper het best zichbaar was in het kleine kamertje, waar hij zich na het sporten ontdeed van zijn kleding. Ik had dus gelijk: dat sixpack was in de pocket!

-> Zelf een sixpack kweken? Lees dan ‘Laat de groene tijger in jezelf los’

‘Klein kamertje’, dat intrigeerde mij ook. Want dat insinueert  dat er ook grotere kamers zichtbaar zijn. En als dat zo is, dan vallen er al heel wat buren af.

De vrouwen roemden het achterwerk van de naaktloper en dat betekende dus ook dat er van bovenaf naar beneden gekeken kon worden, of van gelijke hoogte. En in dat geval bleven er nog 2 appartementen over. Daarvan wordt er 1 bewoond door een hindoestaans-surinaamse vrouw, die zelfs met de beste wil van de wereld niet als man kon worden aangemerkt.

Er bleef dus 1 huis over. Nog 1 keer checkte ik alle clues om misverstanden te voorkomen. Maar alles klopte en ik had precies in het vizier om wie het ging!

Vanmiddag ga ik afplakfolie kopen. En de waarde van mijn huis checken op Funda. Schijnt ook heel goed te zijn voor m’n innerlijke voyeur.

Lees hier meer columns van Tom ->