glitter dildo geilste land ter wereld

Terwijl in 77 landen homosexualiteit nog steeds strafbaar is, kunnen ze er in sommige landen maar geen genoeg van krijgen. Tijdens mijn reizen ontdekte ik een land waar zelfs een app als Grindr al teveel gedoe is.

 

Cruisen & flirten gebeurt over de hele wereld, of homosexualiteit nou verboden is of niet. Maar in sommige landen is men zo hitsig dat je in vrijwel elke supermarkt een toilet vindt waar de mannen elkaar de helpende hand bieden. Het zal weinig mensen verbazen dat de meest opgewonden mannen rondlopen in Latijns-Amerika. In 2013 reisde ik 3 maanden door Chili, Bolivia, Argentinië, Uruguay en Brazilië. Zelden heb ik testosteron op zo’n opwindende manier in de lucht gevoeld als daar.

Waar we in West-Europa en Noord-Amerika euforisch zijn over apps als Grindr en Scruff, blijken die in de praktijk vooral praktisch als je per land de etiquette kent. Zo houden Canadezen van opwindende praatjes, zijn New Yorkers altijd op zoek naar de next best catch en in Europa zijn er zelfs verschillen in soorten profielfoto’s.

Check voor de gein maar eens het verschil in profielfoto’s in pak ‘m beet Amsterdam en Groningen. En hoewel die apps best wel tot spannende avonturen kunnen leiden, is het toch allemaal een stuk ingewikkelder dan in Zuid-Amerika. De apps hebben het voor ons misschien zelfs wel gecompliceerder gemaakt dan het tijdperk van rozenperkjes en sauna’s.

In de supermarkt?

De mannen blijken het meest hitsig in Argentinië en Brazilië. In Argentinië zijn talloze afwerkmotels waar je kamers per uur huurt en die voorgeprogrammeerde lichtstanden hebben. Weinig verrassend zal zijn dat geel licht allesbehalve opwindend is. Praktisch aan deze kamers zijn de plastic lakens, de ultraschone badkamers en het luikje in de deur. Hierdoor worden condooms, toys of snacks bezorgd, die je via de telefoon kunt bestellen.

Ga je weg, dan kun je geparkeerde auto wegrijden nadat je het gordijn hebt weggeschoven (zodat niemand je auto kon zien) en loopt iemand naar de kamer om te checken of je de plastic bloemen niet hebt meegenomen.

love-motel-mendoza-argentinië-liveliketom

Vind je het rijden naar een motel teveel moeite of heb je liever no-cost dan low-cost, dan kun je beter de grens oversteken met Brazilië. De mannen daar lijken continu opgewonden en het zal ze echt aan hun reet roesten waar je het met elkaar doet.

Op het strand, op het vliegveld, bij de watervallen; het kan allemaal. Openbare toiletten zijn de meest favoriete cruising-areas. Een vluchtig oogcontact is al voldoende om duidelijk te maken dat je interesse hebt. En zelfs in supermarkten, waar de parkeergarages standaard zijn uitgerust met openbare toiletten, wordt schaamteloos gecruist.

De liefde van je leven zul je er misschien niet tegen komen, want veel mannen blijken thuis gewoon vrouw en kinderen, of man te hebben. Net als de frequente bezoekers van de Argentijnse love-motels. Het motto lijkt hier vooral: waarom zou je wachten met vreemdgaan tot carnaval als je elke dag een feestje kunt bouwen? Daar zit natuurlijk wel wat in.