Rotterdam The Hague Airport RTM That Guy From Rotterdam

Binnen een half uur vanaf Centraal Station ingecheckt en wel aan de koffie zitten; dat kan alleen bij Rotterdam Airport. Zelfs op drukke dagen krijgt het vliegveld tussen Rotterdam en Den Haag het moeiteloos voor elkaar om je snel en vriendelijk door security te krijgen én aan te voelen als een huiskamer.

Rotterdam The Hague Airport That Guy From Rotterdam

 5 redenen om te kiezen voor RTM

Je hebt het niet altijd voor het kiezen, maar als je de keus hebt zou je wel gek zijn om van een ander vliegveld dan Rotterdam The Hague Airport te vliegen. Zelfs als ik goedkopere vluchten vind in Eindhoven of Schiphol, kies ik toch steeds vaker voor RTM. Ik heb daar 5 goede redenen voor en misschien zelfs wel 10.

  1. Nooit vroeg op – Omdat Rotterdam The Hague dicht bij woonwijken ligt, wordt er nooit ‘s nachts gevlogen. Dat betekent dus ook dat je nooit in het holst van de nacht naar het vliegveld hoeft.
  2. Dichtbij – het vliegveld is dichtbij Rotterdam Centraal; met de bus ben je er in 20 minuten en die bus rijdt elk kwartier. Kom je met de auto, dan parkeer je pal naast de vertrekhal voor een fractie van de prijs die je bij andere vliegvelden betaalt. Scheelt je toch weer een paar tientjes.
  3. Snel – de securitycheck heeft me nog nooit meer dan 10  minuten gekost en na security ben je binnen 30 seconden bij ELKE gate. En dat terwijl er toch 7 gates zijn.
  4. Huiskamergevoel – een compact vliegveld kan zakelijk en steriel zijn, maar Rotterdam The Hague voelt als een grote huiskamer, compleet met schemerlampen, fauteuils, houten tafels, vloerkleden en banken.
  5. Taxiën? – Een half uur taxiën voordat je eindelijk opstijgt? Nergens voor nodig! Een klein vliegveld betekent ook: snel de lucht in, zonder files van vliegtuigen die tientallen minuten taxiën. Even de metro in en je bent waar je maar wilt in Londen.

Deze post is overigens niet gesponsord, zoals vrijwel geen enkele post van That Guy From Rotterdam. Het zijn dus puur eigen ervaringen die enthousiaste artikelen opleveren. Ook een interessante tip om te delen met anderen? Laat hieronder een reactie achter of stuur een mail naar tom@thatguyfromrotterdam.com. Wie weet zie je jouw tip hier binnenkort terug als compleet artikel!