sexy guy drinking shirtless That Guy From Rotterdam

sexy guy drinking shirtless That Guy From Rotterdam

Het mag dan heel gezond zijn om anderhalve liter water per dag te drinken, maar ik vind er geen bal aan! Ja, het is goed voor je, het schijnt je huid een flinke oppepper te geven en zelfs tandsteen kun je ermee voorkomen. Maar gatverdamme, wat vind ik het een opgave om dat water weg te tikken.

Het ziet er enorm hipperdepip uit hoor, al die vlotte dames en heren met een flesje water standaard in de hand. En telkens als je zegt ‘ik ga even koffie halen’, dan krijg je een blik afgevuurd die rechtstreeks te droge rimpels in je gezicht slaan. Met een zuinig mondje lurken ze dan aan het 10.000 keer hervulde waterflesje. Vieze zuurpruimen! Ze doen me nog het meest denken aan de cavia die we vroeg thuis hadden, die dan met z’n tongetje een kogeltje aflebberde om wat water binnen te krijgen. Arm beest.

Ik heb het echt geprobeerd hoor: een fles op mijn bureau, een flesje in mijn tas, een hip flesje, een glas, kraanwater, bronwater, waterkoeler. Niets heeft me overtuigd. Water drinken is gewoon niet lekker. Als ik iets in mijn mond stop, wil ik er in elk geval nog een soort van sensorisch genot aan beleven. Je eet toch ook niet om ‘de motor draaiende te houden’?

Hoe kun je dan toch genoeg water drinken?

Zeggen dat je geen water lust, is tegenwoordig net zoiets als zeggen dat je voor het Duits elftal bent. Na mijn coming-out op m’n 17e kan deze bekentenis er ook nog wel bij: IK LUST GEEN WATER. Ja, een glaasje naast een sterke espresso. Of om een smaak te neutraliseren. That’s it.

Gelukkig zijn ook de hipsters uitgekeken op ordinair water. Daarom verschenen een paar jaar geleden allerlei groenten en fruit in het eten. Ziet er superfris uit natuurlijk! Maar mijn grootste vreugde is nog wel dat er zowaar wat smaak aan het H2O blijft kleven. Een schijfje citroen, een ge-kaasschaafd stuk komkommer, takje munt: heerlijk vind ik het.

Zelf maken!ah healthy water girlscene

En sinds kort zijn er dan de kant-en-klaar flesjes met smaakwater bij AH. Wat een uitvinding! Dank aan de afdeling marketing en productinnovatie voor het inspringen op deze trend. Omdat ik natuurlijk wel een echte Hollander blijf, heb ik natuurlijk ook zelf de kaasschaaf in mijn komkommers gezet en die zweven nu keurig in een karaf water. Of drie takken munt met een schijf citroen; ook zo briljant. Ik voel me weer helemaal fris en hip. Wat een wonder is dat water toch!

Voor wie eraan twijfelt: dit artikel is niet gesponsord. De pic met AH-flesjes is trouwens van Girlscene.nl