Je kent het vast wel: je bent na veel gehaast eindelijk toch nog op tijd op het vliegveld gekomen en dan blijkt je vlucht vertraagd. Van de nood maak je een deugd en besluit om even wat mailtjes weg te werken en alvast wat routes uit te stippelen om optimaal gebruik te maken van je vakantietijd. En dan is je accu leeg! Tot overmaat van ramp zijn er iets te weinig stopcontacten op het vliegveld of moet je verplicht een cola voor 5 euro wegtikken om een beetje stroom te krijgen.

princess-power-trolley-met-usb-poorten-3

 

Mij overkomt het in elk geval regelmatig, vooral omdat ik niet brutaal genoeg ben om bij de Starbucks te gaan zitten zonder wat te bestellen. Maar gelukkig zijn die tijden nu voorbij met een bizar fijne reisgadget: de POWER TROLLEY van Princess; wat een uitkomst!

De accu is weggewerkt in de trolley en heeft 2 USB-uitgangen en 1 microUSB-aansluiting waarmee je je telefoon 5x kunt opladen, of je tablet 2x. Wil je continu stroom hebben, dan kun je de luxere versie nemen: de power trolley die zichzelf oplaadt met zonne-energie (wel iets minder vermogen trouwens). Zo’n accu weegt natuurlijk wel wat, maar gelukkig is de koffer zelf gemaakt van ultralicht gerecycled PET. Ik vind het een perfecte uitvinding.

Wat vind jij van de POWER TROLLEY?