O-love Burgertrut beste hamburger beste prijs

Op 28 mei is het International Hamburger Day en maakte ik de uitslag bekend van de That Guy From Rotterdam Hamburgertest 2017. Na ruim 30 hamburgers te hebben gegeten zijn er al een aantal dingen erg duidelijk: de kwaliteit van de Rotterdamse hamburgers is beter geworden! En daarom heb ik besloten om nu alvast een bijzondere burger uit te lichten: ‘de beste hamburger voor de beste prijs‘.

beste hamburger rotterdam 2017

 

Zoals je hebt kunnen lezen in De beste hamburger van Rotterdam – 2017 wordt elke hamburger getest op 6 onderdelen. En opvallend genoeg komen veel hamburgers dan dicht bij elkaar in de buurt. Bij de ene zaak is het vlees uitmuntend, maar het broodje wat minder. En waar sommigen precies weten hoe ze de saus moeten doseren, lijkt bij anderen het motto ‘meer is beter’. Maar die doen ze dat met retegoeie toppings, dan scoren ze weer stukken beter.

De gemiddelde hamburger scoort dit jaar een 7,5

De gemiddelde hamburger in Rotterdam scoort dit jaar een 7,3 of 7,5. De winnaars steken daar vanzelfsprekend bovenuit. Toch is er ook een hamburger die niet super scoort, maar die wel beduidend lager is geprijsd dan de rest. Omdat het geen officieel criterium is voor ‘de beste hamburger van Rotterdam, heb ik besloten om dit jaar ook de burger met de beste prijs-kwaliteit verhouding te vermelden.

De beste hamburger voor de beste prijs

Ere-jurylid Chef Diego maakt op International Hamburger Day de duurste hamburger ter wereld. Maar wil je aanstaande zondag niet al te veel geld uitgeven voor een toch wel goeie burger, dan moet je naar…. #drumroll#… Burgertrut!

O-love Burgertrut beste hamburger beste prijs

O’love van Burgertrut – beste prijs-kwaliteitverhouding

Biologisch vlees, olijfmayo, olijven, Beemster kaas en zeer origineel: paprika en rucola maken de O’love tot een opvallende burger. En dat voor nog geen 9 euro!

De O’love van Burgertrut is niet te vergelijken met de beste hamburger van Rotterdam, die op een aantal punten vele malen beter scoort. Maar als je een goede burger voor een redelijke prijs wilt, dan is dit mijn aanrader.

Gefeliciteerd Burgertrut en graag tot snel!

Wat vind jij de lekkerste hamburger van Rotterdam?