Voor de één is het een gruwel, voor de ander een complete turn-on: de ’tan line’. Spierwitte billen met een donkerbruin gekleurd vel boven de gordel schijnt net zo opwindend te zijn als een compleet egaal gebruind lijf. Er zijn zelfs mensen die het witte zonnebank-stuitje geil vinden.

gay tan line butt

Ongeacht welke variant je het liefste ziet of hebt; je kunt er zelf voor zorgen dat ‘ie nog beter wordt geaccentueerd of juist verdwijnt. Aangezien mijn voorkeuren door de jaren heen zijn veranderd, heb ik de beste smeertechnieken voor je op een rijtje gezet.

-> Ga direct naar de zon: Sunny & gay Curacao lacht je toe!

Géén tan line; zo vermijd je een harde tan line

Als je geen tan line wilt kun je natuurlijk naar de zonnebank gaan voor een egaal tintje. Of naar het naaktstrand. Maar omdat de huid van je zorgvuldig geconserveerde achterwerk doorgaans minder zon krijgt dan de rest van je lichaam, kun je nauwelijks voorkomen dat je een kleurverschil blijft zien. Een egaal verloop is dan de meest elegante oplossing. En die is net zo makkelijk te verkrijgen als bij het voorkomen van je polo-/t-shirt mouwtjes.

  • Smeer de lichtere delen in met een lagere factor.
  • Delen die vaker de zon zien, smeer je in met een hogere factor.
  • Draag je een zwembroek, smeer dan je buik in met een hogere factor dan de rest van je lijf.
  • Vaker insmeren rondom je zwembroek (en het randje eronder) maakt het verloop geleidelijker.
  • male tan line speedo sexy gay tanline

Wel een tan line: zo maak je ‘m nog strakker

Kick je wel op een strakke tan line, dan zul je eerst moeten bepalen welke snit je het beste vindt staan: model Speedo, slip of trunks? Of wil je liever als surfdude vanaf je knieën verkleuren? Zorg er in elk geval voor dat je elke dag met dezelfde zwembroek aan insmeert, ook als je een andere zwembroek draagt. Je zwembroek bepaalt je tan line en om die strakker te krijgen heb je niets aan verschillende modellen om je in te smeren.

  • Smeer ook zonnebrand op de delen onder je zwembroek.
  • Een hogere factor onder je zwembroek en een lagere factor op je buik & benen.
  • Nee: een vuurrode lobsterline is niet geil.

-> Snel een kleurtje krijgen? lees dan ook: Short break tip: Tarifa!

Het zonnebank-stuitje en de vleugels

Dan zijn er nog de liefhebbers van het witte plekje boven de bilspleet, soms gecombineerd met een fetisj huidziekte-achtige plekken op de schouderbladen. Het is niet zo moeilijk om die te creëren, maar als iemand weet hoe je ze kunt voorkomen, dan hoor ik dat graag. Met het najaar (en de bijbehorende winterdip-vermijdende zonnebankkuur) in aantocht is elke tip hieronder welkom!

Smaken verschillen: wel of geen tan line? Wat vind jij?