pokémon gay bath sauna pokemon go

Pokemon Go mag dan het komkommernieuws van 2016 domineren, gays hebben misschien wel de beste kaarten op zak om de beste Pokémon trainer te worden. Gay Sauna Steamworks in Arnhem wordt namelijk overspoeld door de Pokémon karakters. Dat wordt dus uitkleden, handdoek omdoen en op zoek naar hitsige game-characters. Is Pokémon gloryhole-proof?

Een paar jaar geleden was DirtyTom de voorbode van That Guy From Rotterdam. DirtyTom waren cumtowels, maar ik leverde ook superzachte saunahanddoeken aan misschien wel de beste gaysauna in Nederland, Steamworks in Arnhem.

-> Lees ook: Ben jij sexueel racist op Grindr?

-> Of zie wat er gebeurt als heteromannen voor het eerst op Grindr gaan

Pokemon Go of Pokemon Gay?

De heetste plek van Arnhem is nu ook een hotspot voor het game-fenomeen van 2016: Pokémon Go. Wat terwijl massa’s maffe mensen op hun telefoon gluren naar de grappige figuurtjes, vluchten die juist naar een plek waar ze lekker met elkaar kunnen cruisen.

Eigenaar Arold Dingemans plaatste vandaag de foto boven deze blogpost op z’n Facebook-pagina. Het restaurant gedeelte van de homo sauna zit ramvol met allerlei Pokémon, inclusief de meest gewilde van allemaal: Pikachu!

Pokémon in de gay sauna

Volgens Arold zijn de wezens uitermate gay friendly, hoewel ze even moeten wennen: ‘De Pokemon kijken vreemd op van al die vreemde mannen in handdoek. Ze zijn verbaasd over de kenmerken die bij mannen horen en hebben ondertussen geleerd dat ze er niet mee moeten spelen’.

Hoewel het nog niet heeft geleid tot incidenten, lijken de gasten van de sauna zich niet massaal op de cartooneske figuren te storten. Volgens Arold zijn ze overigens ook nog niet gesignaleerd in de darkroom: ‘..maar die ene die in het Turks stoombad zat is met uitdrogingsverschijnselen opgenomen’

Voordat je van plan bent met je telefoon naar Arnhem af te reizen om de beste Pokémon-trainer te worden, houd er rekening mee dat je de privacy van andere gasten niet in gevaar brengt. Het is in elk geval een fijne gedachte dat ook game characters gay kunnen zijn en zich hier lekker anoniem kunnen laten nemen…ehm…vangen, bedoel ik.

Speel jij Pokémon Go?

-> Ook veel gelezen: Het moderne ongemak van AirBnB: de naakte buurman