Eerlijk zeggen: wie van jullie heeft er wel eens een vagina aangeraakt? Ik in elk geval niet. Dat ik niet de enige volwassen man ben die dat nog nooit heeft gedaan, blijkt uit dit filmpje. ‘Gay men touch vagina for the first time‘ is een virale hit aan het worden en natuurlijk was ik nieuwsgierig genoeg om het helemaal uit te kijken.

Ik moet bekennen dat ik nu wel nieuwsgierig ben geworden, maar heb nog geen concrete plannen om een Nederlandse versie te maken. Maar gay mannen die voor het eerst een vagina aanraken, is in elk geval wel leuk genoeg om te delen.

Tieten voelen

Het leuke is dat er een hele serie van is. Zo kun je zien hoe lesbiennes voor het eerst een pik vasthouden. Het derde filmpje in de  serie laat gay mannen zien die voor het eerst tieten voelen. Nou weet ik niet hoe het met jullie gesteld is, maar meestal kom ik de Strano niet uit zonder een paar borsten in m’n handen gehad te hebben. Er zijn namelijk genoeg vrouwen die hun nieuwe siliconen-units willen laten voelen. Maar dat is weer een heel ander verhaal.

Hetero mannen en Grindr

Ook leuk om te kijken: heteromannen die voor het eerst Grindr gebruiken.

Voor nu, veel kijkplezier. En voor je weer wegklikt ben ik toch benieuwd naar de ervaringsdeskundigen onder ons:

Hoe voelt een vagina?