Goede sex is lekker en gezond, mits je het veilig doet natuurlijk. Dat je het ook kunt gebruiken om kanker op te sporen, was nieuw voor me. Zo krijgt ‘doktertje spelen’ weer een heel andere dimensie. Welk standje is jouw favoriet?

Zelfonderzoek schijnt de beste manier te zijn om kanker in een vroeg stadium te ontdekken. Om dat zelfonderzoek te stimuleren, is de Cancer Sutra ontwikkeld. Oftewel de Kanker Kama Sutra.

Verschillende standjes voor verschillende soorten kanker

gay men kama sutra cancer sutra position

Zelfonderzoek is een ruim begrip. De cancersutra daagt je namelijk uit om samen met je/een partner verschillende standjes te proberen, die helpen bij je zelfonderzoek.

Zo helpt de Anal-yst bij het opsporen van prostaatkanker en is de Chest XXXam een methode om (mannelijke) borstkanker op te sporen.

Gay Kama Sutra

Helemaal medisch verantwoord zal het wel niet zijn, maar het is wel een ludieke manier om het belang van zelfonderzoek onder de aandacht te brengen. Hoe eerder kanker wordt ontdekt in je lijf, hoe groter de kans op een doeltreffende behandeling.

Maar veel interessanter is de hoeveelheid man-man-standjes die de cancer sutra heeft geïllustreerd. Daar kom ik de dag wel mee door. En bij twijfel over de resultaten kan ik altijd nog de dokter vragen om een handje te helpen. 😉

Welk standje is jouw favoriet?

gay men kama sutra cancer sutra position