Gay club Ferry Rotterdam is ooit begonnen als pop-up boekenwinkel tijdens de Rotterdam Pride, maar inmiddels is het een volwaardige gay club en bar waar je tot in de kleine uurtjes zoet bent. Overdag is het terras een populaire plek voor homo’s, die even weg willen van de drukte van de leukste terrassen in Rotterdam

ferry rotterdam gay bar club store

Niemand had kunnen vermoeden dat Ferry in Rotterdam zou uitgroeien tot de beste gay bar van Rotterdam. De hoeveelheid feestjes ois lovenswaardig, maar beter nog: je kunt er ook prima terecht op andere avonden.

rotterdam gay bar ferry

Het publiek is gemixt zoals je mag verwachten van een Rotterdamse zaak: man, vrouw, jong en oud loopt allemaal door elkaar. De jongens (en soms ook meiden) achter de bar flirten dat het een lieve lust is.

Vroeg op de avond kun je terecht voor een drankje en goede gesprekken met vrienden in de zitjes. Maar voor je het weet ben je aan paar gin tonics verder en ben je beland op een wilde clubavond.

Restaurant, club en bar inéén

Ferry heeft overdag en in de vroege avond een volwaardige kaart als restaurant. Ze hebben zelfs de gayste hamburger. Nee, die schopte het helaas niet tot beste hamburger van Rotterdam, maar je kunt niet alles hebben natuurlijk.

De zaak oogt niet-Nederlands en dat is dan meestal een compliment. In het geval van Ferry gaat dat zeker op. Het is dan ook een formule die Rotterdam nog niet kende: je kunt er terecht voor een borrel, een club avond, voor fetisj-feesten en ook gewoon een hapje eten. Het is maar net waar jij zin in hebt. Of waar Ferry zin in heeft.

Een aanwinst dus voor gay Rotterdam.

Ferry – Westblaak 127, Rotterdam

gay ferry Rotterdam

Ben jij er al geweest? Wat is jouw favoriete gay bar in Rotterdam?

Laat hieronder weten wat jij er van vindt!