meatopia 2014 london

meatopia 2014 london

Ik ben wel weer even klaar met vega, biologisch en onbespoten. Gelukkig wordt in Londen binnenkort Meatopia gehouden: een heerlijk vleesfeest waar de barbecues de hele dag gloeien en uitsluitend het beste vlees wordt geserveerd. Ik kijk er nu al naar uit: een weekend lang ongegeneerd vlees eten met andere vleesliefhebbers. Wat een heerlijk excuus voor een weekendje Londen. Ik zie het als mijn eigen suikerfeest. En daarna zal ik heel braaf weer selderijsticks en wortelballetjes knagen. Maar eerst dat heerlijk sapige vlees verorberen. Wie gaat er mee op citytrip naar Meatopia?

Het Instagram-account van Meatopia bevat overigens hilarische quotes ( zoals: “If is doesn’t have meat, it’s a snack!” & “Vegetarian is an old Indian word for bad hunter”) en smakelijke vleesfoto’s. En lees ook het smakelijke manifesto van Meatopia. Genoeg voorpret dus!

meatopia london 2014 fuck vega meat magnum