citytrip Vienna tips of Conchita Würst

Waar moet je als vrouw met baard tegenwoordig heen? Naar Wenen natuurlijk! Maar ook als cultuurminnende man kun je er prima met je eigen vent heen. Conchita Würst heeft in elk geval 5 tips, die ze graag met je deelt op LiveLikeTom.com. Hoog tijd voor een weekendje Wenen dus!

Conchita Wurst Vienna tips

Pic: Florian Van Eenoo

1.Lievelingsplek

“Mijn lievelingsplek in Wenen is het Rathausplatz. Midden in het centrum en het hele jaar door gezellig. Je kunt er ook prima eten!

2. Feest!

“Wie nog nooit op het Life Ball is geweest, heeft nog nooit de stad in haar volle glorie gezien.”

3. Uit eten

Das Motto! Het restaurant zit op een schitterende locatie en het eten is heerlijk. In het 5e district zit ook het zusje Motto am Fluss. Beide restaurants zijn mijn absolute favoriet!

4. Shopping

“De beste Weense designer boetieks zijn te vinden in het 7e district rondom de Neubaugasse. Maar ik vind het ook heerlijk om te wandelen langs de Kärtner Straβe met haar winkels.”

5. Insider-tip

“Als je de kans hebt om een nachttour door het Naturhistorischen Museum te maken, dan is dat een absolute must. Je kunt dan oa een kijkje nemen op het dak van het museum. Een unieke ervaring!”  

Meer tips voor een weekendje Wenen

De beste tijd om een weekend naar Wenen te gaan, is het eind januari/begin februari, tijdens de traditionele bals. Of in mei/juni als de gay-kalender uitpuilt. Voor een compleet overzicht van gay Wenen, lees je:DE OVERVOLLE GAY-AGENDA VAN WENEN. Of lees alles over HET VERRASSENDE ANDERE GEZICHT VAN WENEN

Heb jij nog tips over Wenen? Deel ze hieronder. Maar je mag ook gewoon kwijt wat je denkt van Conchita.