De pepernoten mogen dan weer vroeg zijn dit jaar, de nieuwe kalenders zijn er ook vroeg bij. Olympische schoonspringheld én gay-icon Tom Daley is in elk geval helemaal klaar voor 2015: zijn nieuwe kalender belooft net zo’n verkoophit te worden als die van 2014.

De twink Daley verschijnt momenteel op tv (zo is hij coach bij de Engelse variant van ‘Sterren Springen’) en doet het sinds z’n coming out ook goed in editorials van gay-media. Je zou haast vergeten dat ‘ie zich ook nog moet klaarstomen voor de Olympische Spelen in Rio in 2016. Maar op de officiële Tom Daley Calendar 2015 is te zien dat z’n lijf al (of: nog steeds) in topvorm is. En dat levert leuke plaatjes op voor die nieuwe kalender, die je hier kunt bestellen.

Ontstress met een terugkijk-kalender!

Zelf gebruik ik overigens zelden een kalender om vooruit te kijken. Maar als terugkijk-kalender ben ik dan wel weer fan van zo’n handig papieren versie. Het helpt me om te zien wat ik daadwerkelijk heb gedaan in m’n vrije tijd, in plaats van in paniek te raken van wat ik allemaal nog moet doen. Meer weten over de terugkijk-kalender en hoe je er zelf één kunt bijhouden, lees dan ook deze post: Begin een terugkijk-kalender.

Tom Daley Calendar 2015