Vessyl pre-order

Hoe weet je of je genoeg vocht binnenkrijgt? Met Vessyl zie je direct hoeveel je hebt gedronken én hoeveel suiker , calorieën en caffeïne daarin zit. Vessyl is nu tijdelijk voordelig te bestellen.

Vessyl pre-order

Als je -net als ik- geen fan bent van smaakloos water, zul je toch elke dag moeten drinken. Koffie, thee, vruchtensap, frisdrank en alcoholische dranken staan ongetwijfeld op het menu. Je weet dat het allemaal z’n mitsen en maren heeft, maar je hebt natuurlij geen zin om bij elke slok te moeten nadenken over hoe gezond het wel of niet is. Gelukkig laat Vessyl je in één oogopslag zien hoeveel vocht je hebt binnengekregen en of je misschien wat minder suiker of caffeïne zou moeten drinken.

Direct zien wat en hoeveel  je drinkt

Vessyl is een slimme beker die elke vloeistof doormeet en exact weet hoeveel je drinkt. Hij herkent frisdrankmerken, het verschil tussen caffeïne en decafé, smoothies, vruchtensappen en alcohol. Kortom: alles wat je drinkt. Je hoeft je Vessyl maar even te kantelen om op de buitenkant van de beker direct te zien wat en hoeveel je drinkt. Via de app kun je op je smartphone elke dag je totalen zien en daarmee helpt ‘ie je om je dagelijkse minimum van 8 glazen water binnen te krijgen.

De Vessyl is razend populair: 100 minuten na de lancering waren er al 500 verkocht in 75 landen! En voor een product dat pas in het voorjaar van 2015 uitkomt, is dat best uniek te noemen. Zeker gezien de prijs van $ 199,- (de pre-orderprijs is $ 99,-). Toch heb ik ‘m besteld, omdat ik dolgraag wil weten hoe het werkt. De speciale pre-order prijs van $ 99,- is overigens nog maar 2 weken geldig als je ‘m bestelt via deze referral-link. Als jij dat ook doet, vul ik jouw Vessyl hoogstpersoonlijk met handgeperst sinaasappelsap. Beloofd!