folsom art gallery guys forced kissing kink com the armory studio tour

Dat je in San Francisco naar de Golden Gate Bridge gaat en een keer met de trolley gaat, dat weten we wel. Maar toen ik tijdens m’n roadtrip Californië & Las Vegas ineens terecht kwam bij een heuse studio-tour voor volwassenen, wist ik het zeker: hier is nog niemand geweest die ik ken!

studio tour the armory buttmachineboys.com

The Mission

Een populaire walking tour in San Francisco is die door The Mission. Deze wijk is dankzij de wisselende micro-klimaten in de stad net een tikkeltje warmer en zonniger dan andere delen van de stad, dus ideaal voor een wandeling.

Het meest bekend is de wandelroute langs de verschillende openluchtkunstwerken: graffiti muurschilderingen hebben de wijk een flinke oppepper gegeven en zijn de moeite waard om te zien.

That Guy From Rotterdam mural walking tour The Mission San Francisco

The Armory – studio tour voor volwassenen

In The Mission ligt The Armory. Deze voormalige basis van de National Guard ligt in het hart van de stad en is een statig fort dat aan de buitenkant nog steeds ruigheid en stevigheid uitstraalt.

-> Jaarlijks hoogtepunt in de wijk is de Folsom Street Fair.

Dat het er binnenin tegenwoordig ook aardig ruig aan toe gaat, kun je je voorstellen als je weleens 1 van de vele themakanalen van een spannende website hebt bezocht. Natuurlijk heeft niemand dat gedaan, maar ‘just in case’ natuurlijk.

Cybernet Entertainment is de moedermaatschappij van Kink.com, die in 2006 de basis overnam en omtoverde tot een complete vleesfilmstudio, met verschillende sets voor het ruigere werk, gericht op verschillende hetero- en gay-doelgroepen.

pic: tedandersen.blogspot.com

Star Wars & SM

Met de overname van het gebouw moest het gebouw ook (deels) een publieke functie krijgen. In de grote hal waar vroeger legerkorpsen marcheerden en sportten, worden tegenwoordig jaarmarkten en festivals gehouden en in diezelfde grote zaal filmde George Lucas belangrijke vechtscènes voor z’n Star Wars-films. Leuk verhaal natuurlijk maar daar kwam ik natuurlijk niet voor!

the armory san francisco studio tour

Gelukkig nemen beginnende adult entertainment sterren je mee door de krochten van het gebouw, waar sets staan voor films die zich afspelen in ‘de verhoorkamer’, ‘de bibliotheek’, ‘de keuken’, ‘de bar’ of ‘de woonkamer’.

the armory studio tour kink porn studio kitchen

De website van Kink heeft themakanalen voor uiteenlopende fetisjes. Zo kom je langs de set van een ruimteschip, de kamers met tril-, stamp- en likmachines (leuke Google-zoekopdracht of kijk wat deze jongens ermee doen), een gymzaal met worstelmat en tribune en een Middeleeuwse martelkamer.

the armory studio tour kink studio spaceship.jpg

 

Toevallig kwam ik laatst dit filmpje tegen dat in deze studio werd gedraaid:

 

De origineelste studiotour in Califonië

Tijdens de 90 minuten durende studiotour door The Armory kom je ook lang stellingen vol met ‘props’: bankstellen in alle soorten en maten, bijzettafeltjes, bed-ombouwen en wat dies meer zij. Alles gedesinfecteerd en schoon, wordt ons gegarandeerd.

Het hoogtepunt van de tour bevindt zich op de bovenste verdieping van de The Armory; hier vinden de spannendste feestjes plaats en zijn de gangen versierd met klassiek ogende schilderijen van hedendaagse erotiek.

folsom art gallery guys forced kissing kink com the armory studio tour

Hoewel er volop gelegenheid is tot het stellen van vragen, kan ik me weinig boeiende vragen bedenken. Ik ben aangenaam verrast dat deze tour in alle opzichten keurig is. Zelfs de prn-sterren die we af en toe voorbij zien lopen lijken normale mensen.

folsom art gallery kink com the armory studio tour

Toch is dit ongetwijfeld de origineelste studiotour van Californië! Zet ‘m dus op je ’to do’-list als je naar San Francisco gaat!

Zelf doen? Helaas, je bent te laat

Voor een bezoek aan The Armory hoef je overigens geen gay travel blogger te zijn; de studiotour is voor iedereen toegankelijk! De rondleidingen zijn dagelijks; op werkdagen om 18 u en in de weekenden meerdere keren per dag. Helaas is The Armory  tegenwoordig gesloten. Je zult dus zelf je fantasie de vrije loop moeten laten als je langs het indrukwekkende fort loopt.

De tickets boek je voor ongeveer $ 25,- via The Armory Studio Tours en om te bewijzen dat je 18+ bent, wordt je ID gecheckt bij binnenkomst.

Wil je nog meer doen, dan kun je op de site ook zien of er een workshop is die je interesseert.

Zou jij er heen gaan? Of weet jij een betere studiotour?