Valt het je ook op dat zoveel homostellen zo ontzetten veel op elkaar lijken? Terwijl BF en ik elkaar nauwkeurig inspecteren op teveel overeenkomsten voor we de deur uitgaan, zijn er blijkbaar genoeg stellen die het juist heerlijk vinden om op elkaar te lijken. Een soort gay-variant van het ANWB-stel. dating-twin-gay-02

Toegegeven: als je allebei van het zelfde geslacht bent en je bent ongeveer even groot, dan is het wel heel praktisch dat je elkaar kleren aan kunt. Het zou zelfs hilarische situaties kunnen opleveren als je allebei een verschillende smaak hebt. De kans is echter groot dat je in dezelfde sociale kring beweegt en dus ook bij dezelfde winkels shopt. Het is dan niet verwonderlijk dat je al snel op elkaar gaat lijken. Kale homo’s met bril komen er sowieso bekaaid vanaf. Toch zijn er genoeg stellen die trots zijn op het feit dat ze op elkaar lijken. Ze sturen zelfs hun foto’s naar een site, die ze verzamelt.

dating-twin-gay-03

Tegelijkertijd vraag ik me af wat Freud ervan zou zeggen. Ik heb namelijk geen idee of het nu de ultieme vorm van eigengeilerij is, dat mannen op hun baasjes gaan lijken of dat er iets anders aan de hand is. Maar als je Boyfriendtwin bekijkt op Tumblr, dan kun je je haast niet voorstellen dat er niet een greintje narcisme aan te pas komt.

Lijken jij en je bf ook op elkaar? Of vind je het juist afschuwelijk? Laat hieronder je reactie achter, of stuur jullie pic naar tom@thatguyfromrotterdam.com voor een update!

dating-twin-gay-01