beste hamburger van Rotterdam 2015

De That Guy From Rotterdam Hamburgertest had in 2015 een verrassende winnaar: Chef Diego. Het was het begin van een heuse hamburgeroorlog in Rotterdam. En nu slaat die wellicht over naar Den Haag met een verrassende wending. Slaat de vlam in de pan?

Toen Diego bij Stroom de beste hamburger van Rotterdam 2015 creëerde, zette het de zaak flink op de kaart. Niet alleen stroomden hamburgerliefhebbers massaal naar binnen, ook de andere hamburgerzaken in Rotterdam keken met argusogen naar dit succes.

Niet lang daarna ontstond een heuse burgeroorlog in Rotterdam. En trouwe lezers weten op welke plek Diego’s burger eindigde in de That Guy From Rotterdam Hamburgertest 2016. Dat belooft dus wat voor de ‘beste hamburger van 2017’, zou je denken.

-> Bekijk hier de beste hamburgers van Rotterdam 2016

Chef Diego en That Guy From Rotterdam met de Beste Hamburger in Rotterdam 2015

That Guy From Rotterdam and Chef Diego portrayed with the best hamburger in Rotterdam 2015 by Vincent van Dordrecht for Metro

Mijn twee grote liefdes komen samen bij Capriole Café!

Maar de top 5 van 2017 wordt nu al spannend, want Diego verkast naar Den Haag! Binnenkort opent daar namelijk Capriole Café; een koffiebranderij met restaurant in Den Haag. In de loop van augustus kan Den Haag genieten van zijn juicy burgers, maar ook van de andere stoere én verfijnde gerechten uit de open keuken van Capriole Café.

In de Haagse Binckhorst, waar Capriole Café is gevestigd, komen mijn twee grote smaakliefdes samen: hamburgers en koffie. De nieuwe coffee & food experience bedacht door broer en zus Pascal en Joyce Ultee: “De liefde voor koffie en lekker eten hebben we van onze ouders mee gekregen. In Capriole Café combineren we een koffiebranderij met een restaurant. Net als een koffiebar serveren we ontbijt, lunch en allerlei zoete lekkernijen.”

Maar in Capriole Café kun je ’s avonds ook terecht voor een borrel, lekkere koffiecocktails én een sfeervol diner. En bij mooi weer is het terras aan de Trekvliet geopend.

Ontdek ’t als eerste

Capriole Café in Den Haag ligt verborgen achter de Fokker Terminal, direct aan de nieuwe Fokkerhaven. In de komende jaren wordt het gebied rondom de Fokkerhaven verder ontwikkeld tot het nieuwe, hippe woon-werkgebied van groeiend Den Haag.

Als je een beetje slim bent, wacht je niet tot het zover is. Met Chef Diego aan het hoofd van de keuken, is de kans namelijk groot dat de Hamburgertest 2017 zal moeten uitwijken naar Den Haag voor een écht complete Top 5! En dan wordt het dringen geblazen bij Capriole Café.

That Guy From Rotterdam Hamburgertest 2016

Foto: Vincent van Dordrecht

Lees hier alles over de That Guy From Rotterdam Hamburgertest in Metro