papa world tour rotterdam pride rotterdam factory010

De allereerste gay pride in Rotterdam; dat mag je natuurlijk niet missen. Maar waar ga je heen? Als rasechte – want import- Rotterdammer kan ik natuurlijk niet wachten op dit uitzinnige weekend. Wie de stad echter nog niet zo goed kent, kan met de volgende tips in elk geval makkelijk de juiste hotels, hotspots, restaurants en gay places vinden. En heb je nog meer tips, laat dan zeker even een comment achter!

RED HOT 100 book expo new york london kickstarter conan o brien

De allereerst Rotterdam Pride vindt plaats van 25 t/m 28 september. Het programma is ramvol: kunst, cultuur, drags, acts, parties en zelfs kinderprogrammering! Zo zal de hit-expo RED HOT neerstrijken in Rotterdam en kun je kennismaken met alle clubs, kroegen, sauna’s en cruisingarea’s van gay Rotterdam. De kaartverkoop van Papa World Tour in Factory010 gaat ook al razend hard en voor de dames zorgt LOUD voor misschien nog wel de stevigste programmering!

Rotterdam Pride 2014 to do

Als je de agenda bekijkt, dan zul je al snel ontdekken dat je aan 1 dagje Rotterdam niet genoeg hebt. De tweede stad van Nederland is niet voor niets een prima bestemming voor een weekendje weg in eigen land. Rough Guide en New York Times riepen Rotterdam dit jaar uit als beste bestemming voor een citytrip. Wil je meer zien dan alleen de Rotterdam Pride, lees dan zeker de volgende artikelen:

Ik wens je alvast veel plezier met de voorbereidingen en laat hieronder even weten waar je uithangt, dan kom ik je misschien nog tegen!