Dit is deel 2 van 20 typen homo’s die je in elke gay bar tegenkomt.

10. De bischierige

Als de zoektocht naar jezelf je in een homokroeg brengt, dan mag je voor heel even bischierig heten. En of het nou een leugentje is om snel iemand aan de haak te slaan, of een oprechte twijfel: de bischierige kan steevast rekenen op aandacht. Sleur ‘m mee naar huis voordat ‘ie uit de kast komt. Of: voordat ‘ie toch hetero blijkt. Dan heb jij het toch maar mooi met een hetero gedaan!

11. De lekker fit, lekker gelukkig

Een glas wijn in de hand, een polo maat M om het strak getrainde en droge lijf en ondanks dat alles perfect is, ziet ‘ie er toch sympathiek uit. De ‘lekker fit, lekker gelukkig’-man heeft gewoon alles voor elkaar. Na 3 weken daten blijkt zelfs z’n moeder fantastisch en kan ‘ie ook nog eens lekker koken. Meestal fysiotherapeut of expat.

12. De verborgen schoonheid

Deze onnozel aardige jongeman heeft zelf niet door hoe knap ‘ie is. Meestal onderdeel van een groep, die de kroegen afstruint. Eenmaal in je bed blijkt ‘ie ook nog eens een goddelijk lijf te hebben, dat onder zn veel te ruime t-shirt zat verstopt. Je ziet ze meestal maar 1 keer en jaren later denk je er nog aan.

13. De danser

Maak plaats, maak plaats; de danser heeft ruimte nodig. Hij gooit z’n benen in de lucht, schudt z’n hoofd heen en weer alsof ‘ie in een botsautootje zit en heeft waarschijnlijk een outfit aan volgens de laatste trends. De danser is niet van dansvloer weg te slaan en weet zelfs een ongecontroleerde dronkemans-’move’ af te maken als een sierlijke pirouette. Is vaak beste vrienden met ‘het fuifnummer‘.

14. Het blije stel

Zie je veel zure gezichten en afgunstige blikken bij binnenkomst in een kroeg? De kans is groot dat het blije stel binnen is. Het geluk druipt er vanaf, ze lachen, maken praatjes met alles en iedereen en je zou willen dat je er naast wakker werd. Als je een beetje je best doet, lukt je dat misschien.

gay stereo type 20 type homo's

15. Het ongelukkige stel

Veel te lang samen met een veel te hoge hypotheek, of kort samen en uitgeblust: blijf uit de buurt van het ongelukkige stel. Ze zuigen de energie uit je leuke avond, als een groot zwart gat. Komt het door die te dikke buiken, chagrijnige hangwangen of hebben ze gewoon teveel gedronken? Zorg dat je nooit achter het antwoord komt.

16. De ruige spierbundel

Veel mensen verwarren de ruige spierbundel met de bottomslet. En dat is niet zo gek, want als je veel naar shirtloze parties gaat, dan weet je dat opgepompte spieren garant staan voor kirrend genot. Maar de ruige spierbundel is van een heel ander kaliber. Een strak shirt, een dun kettinkje en een vastberaden blik in z’n ogen. Deze man is niet voor één gat te vangen, dus bereid je voor op een goede openingszin.

17. De over het paard getilde bal

Je hebt leuke ballen en je hebt degenen die denken dat ze daardoor meer zijn dan de rest van de mensheid. ‘De over het paard getilde bal’ ziet er uit als een gewone bal, maar lacht het hardst om z’n eigen grappen. Is per definitie uit op een triomfantelijk gevoel en doet z’n uiterste best om anderen zichzelf minder te laten voelen. Wordt vooral vervelend (en arrogant) als ‘ie dronken is en hardop zegt wat ‘ie eigenlijk denkt.

18. Het kunstenaartje

Hij doet ‘iets met media’, ‘een designlabel’ of ‘performance’ en weet precies hoe de wereld in elkaar steekt. Dit is niet de echte kunstenaar, maar de wannabe mysterious celebrity. Wil lekker autonoom z’n ding doen. Grote kans dat ‘ie over 10 jaar nog steeds op het punt van doorbreken staat.

19. De handtas met vriendin

De handtas komt steevast met z’n bff binnen. Doet z’n uiterste best om elk woord te benadrukken met grootse gebaren. Drinkt gedurende de hele avond maar twee drankjes en hoopt weggeplukt te worden voordat ‘ie met z’n vriendin de taxi instapt. De vriendin zorgt slinks voor dat dat niet gebeurt. Dus doe een goede daad en neem eens een handtas mee naar huis.

20. De undercover drag

Onopvallend gekleed lijkt de undercover drag in iets op de glitterende persoonlijkheid die hij/zij normaal is. Maar op de vrije avond van de dragqueen zul je nauwelijks iets aan hem merken. Geen make-up, geen hoge pruik, maar meestal wel de vriendelijke bescheidenheid zelve. Daar zou je wél naast wakker willen worden.

Herken je deze homo-types? Deel je foto’s!

That Guy From Rotterdam is hard op zoek naar foto’s van jouw vrienden die 1 van deze types zijn. Heb je een foto, stuur ‘m naar tom @ liveliketom.com o.v.v. zijn ’type’.