gay shopping for holiday travel tools

Je hebt eindelijk een bestemming gevonden voor je vakantie. Tijd om je druk te maken om de écht belangrijke vraag: ‘wat neem ik mee?’ Voor het gemak vertrouw ik erop dat je meer verstand hebt van mode dan ik (dat hoop ik tenminste voor je). Maar voor wat betreft handige gay travel gadgets ben je bij mij dan weer wel aan het juiste adres. Voor That Guy From Rotterdam zette ik deze 10 onmisbare reisartikelen voor je op een rijtje. En je hoeft niet ver te zoeken, want ik heb gelijk ook de bestel-links erbij geplaatst. Fijne vakantie alvast!

Geen baby gejengel

Sinds we vorig jaar onze noise cancelling headphones hebben aangeschaft, is geen vakantie meer hetzelfde! Zelden kwam ik zo uitgerust aan op mijn bestemming. Begin je vakantie dus goed met de Bose QuietComfort25, die omgevingsgeluid wegfiltert. Ideaal om films te kijken zonder baby-gejengel van dat k*tkind op rij 21. Vind je het geronk van de vliegtuigmoto wél prettig, dan kun je altijd nog een whitenoise app installeren, nietwaar?

Even opletten: wij hebben de versie mét kabel gekocht, dezelfde koptelefoon die werkt via Bluetooth schijnt namelijk alle opgenomen geluiden op te slaan en die door te sturen naar Bose. Je weet maar nooit…

gay couple travel bloggers use noise cancelling headphones Bose Quiet comfort

Flirten in alle talen

Duolingo is de leukste en meest volledige gratis app om een nieuwe taal te leren. Het begint allemaal heel simpel. Maar hoe verder je komt, hoe meer je opsteekt. Na een paar levels kun je zelfs extra modules inschakelen, zoals flirten in het Italiaans: Posso offrirti da bere?

Spoel-tool to go

Aangezien je op vakantie niet ondersteboven onder je stortdouche wilt staan, is een compacte anaaldouche helemaal geen overbodige luxe. De spoelkop van deze kun je opbergen in het onderstuk, zodat het er nog enigszins discreet uitziet.

Gouden regel die ik hanteer: water dat je niet via je mond binnen wilt krijgen, gebruik je ook niet om elders je lijf in te spuiten. Tenzij je graag wilt dat je de daarop volgende dagen zonder spoelbeurt leegloopt. In ieder geval een onmisbare gay travel gadget.

 

Condooms

Sommige stellen gebruiken ze voor hun avonturen met anderen, maar wij denken dat elke dag spoelen ook niet heel gezond is. Daarom altijd condooms mee voor de momenten dat je onvoorbereid overgaat tot actie. Bijvoorbeeld deze van Glyder: 30 stuks voor € 6,62

Trimmen zonder rommel

Eerder schreef ik al een blogpost over mijn beste aankoop van twee jaar geleden: een baardtrimmer met ingebouwde kruimeldief. Ideaal als je, net als ik, een hekel hebt aan een wastafel vol getrimde stoppels. En doe je dat niet voor je eigen gemoedsrust, dan help je er in elk geval die onderbetaalde schoonmaakster mee. Bestel ‘m hier voor € 53,99

Overwin golven, heuvels en bochten

Als kind lag ik met bergkristallen op de achterbank van de auto, omdat m’n moeder dacht dat het hielp tegen wagenziekte. Maar reistabletjes werken vele malen beter. Toch gebruik ik sinds een paar jaar met succes deze armbandjes van Seaband, die op basis van acupressuur je reisziekte wegnemen. Ideaal als je gaat duiken en je niet het risico wilt lopen dat je onder water in slaap valt van een reistabletje. Of als je geen zin hebt om je huurauto onder te kotsen.

Sneldrogende zwembroek

Spontaan een meer inspringen is heerlijk, maar met een natte zwembroek aankomen bij een restaurant voelt iets minder avontuurlijk. Mijn lievelingsmerk Uniqlo (de Japanse H&M) heeft sneldrogende zwemshorts, die je handig in een apart reiszakje kunt stoppen. Naaktzwemmen is natuurlijk ook gewoon een optie.

Leuker dan gedacht: de duinen van Maspalomas. En hier droogt die Uniqlo zwembroek natuurlijk helemaal snel!

Doorsta de storm

Als Nederlanders kijken we niet op van een regenbuitje tijdens de vakantie. Maar een stormvaste reisplu kan wel uitkomst bieden als je ineens in een tropische stortregen terecht komt. Dit compacte zusje van de welbekende Senz paraplu is net zo stevig, maar past beter in je trolley.

Op (bijna) blote voeten

Wil je zo dicht mogelijk in contact blijven met de natuur, maar zijn schelpenstranden te heftig voor je poezelige voetjes, draag dan Barefoots. Een flinterdunne zool zorgt ervoor dat je voet op natuurlijk wijze afrolt en je meer spieren in je voeten gebruikt. Zelf vind ik ze vooral handig als alternatief voor waterschoenen.

Wat neem jij mee op vakantie?

Noot: deze post is niet gesponsord en ik heb alle artikelen zelf aangeschaft, na mijn eigen afwegingen te hebben gemaakt. ik krijg niet betaald voor het plaatsen van links in dit artikel, maar als je besluit een aankoop te doen ontvang ik een klein percentage als vergoeding. Hiermee kan ik That Guy From Rotterdam.com in de lucht houden en uitbreiden. Maar wees vooral vrij en eigenwijs  in je keuze voor andere (web)winkels.